Den kompletta mediabyrån

Det som gör Alekuriren till en komplett mediabyrå är alla kringtjänster som företaget erbjuder. Vi har designat allt från visitkort till hockeyklubbor.

Förutom tidningsannonser, affischer, foldrar och andra trycksaker hjälper vi också till med allt inom det digitala. Hemsidor, sociala medier, reklamfilm, produktfotografering och banners. Tillsammans med er tar vi fram en marknadsföringsstrategi och budget.

Från idé till slagfärdig produkt.


Vad kan vi göra för dig?

Logotyp

Logotyp

Logotypen kommunicerar ditt varumärke och hela ditt företags själ. Den kommer att presentera ditt företag under en lång tid - se till att det blir riktigt gjort!

Design & layout

Design & layout

Låt någon av våra kreativa grafiker utforma ditt nästa visitkort, rollup, affisch, hemsida eller varför inte en hockeyklubba?

Grafisk profil

Grafisk profil

Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck. Se till att du förmedlar rätt budskap direkt - det kommer hjälpa dig en bra bit.

Kampanj

Kampanj

Om det är något vi är bra på så är det kampanjer, det gör vi varje dag! Kontakta oss så börjar vi bolla idéer direkt!

Fotografering

Fotografering

På redaktionen har vi skickliga fotografer som mer än gärna hjälper till med plåtning av vad du än önskar (nästan iallafall).

Copywriting

Copywriting

Vi hjälper dig med slagkraftiga texter som förmedlar och fungerar. Om det är något vi kan så är det text… och fotografering, och design, och film…

Hemsida/webshop

Hemsida/webshop

Vi trivs lika bra online som offline och hemsidor har vi skapat både stora och små. Vi guidar dig rätt på the "World Wide Web". Läs mer här »

Sociala medier

Sociala medier

Befinn dig där dina kunder är. Vi hjälper dig komma igång med sociala medier och rikta in dig på din målgrupp.

Profilreklam

Profilreklam

Gratis är gott! Låt prylarna du ger bort sticka ut lite extra, vi har mängder av roliga förslag och idéer som kommer få dig att dra på smilbanden.

Filmproduktion

Film

Vem gillar inte att titta på en bra rulle? Vi hjälper dig med allt från den korta presentationsfilmen till den lite längre instruktionsvideon.

Marknadsföring

Marknadsföring

Vill du synas i flera medier? Vi skräddarsyr en marknadsplan ihop med dig för bäst och effektivast exponering. Vi vet hur och var du ska synas.

Alekuriren mediabyrå

Din lokala byrå

Det är sällan vi avböjer ett uppdrag. Vi löser det mesta inom media, marknadsföring, print och webb. Testa oss gärna!


Kontakta oss redan idag!