Rösta på årets eldsjäl 2021

Det finns många eldsjälar i Ale och under den senaste månaden har vi uppmärksammat fyra av dem. Nu har det blivit hög tid att kora en vinnare.

Trots att de engagerar sig i tillsynes helt olika saker finns det några gemensamma nämnare som återkommer i samtliga intervjuer. En av de tydligaste är deras självklarhet i att dra sitt strå ur stacken för att många andra ska ha det bra. Ett arbete som en del kanske inte märker av när det görs men som alla hade märkt av om det inte gjordes.

Röstningen pågår året ut. Med andra ord har ni chansen att rösta fram till tolvslaget på nyårsafton.

Håkan Grundberg

Ålder: 51 år
Skepplanda BTK

I 30 år har Håkan varit en ideell kraft som sett till att ungdomarna på Forsvallen har fått de bästa möjliga förutsättningarna för att idrotta. Han tar hand om planen och ser till att vallen håller yttersta kvalitét.
Läs mer

Elinor Johnson

Ålder: 70 år
Hålanda Hembygdsförening

När hon för fem år sedan gick i pension valde hon att växla upp sitt redan stora engagemang för föreningslivet. Idag är hon ordförande i Hålanda Hembygdsförening och en outtröttlig kraft i arbetet med att bevara arvet samtidigt som hon arrangerar aktiviteter för stora som små.
Läs mer

Linda Skånberg

Ålder: 48 år
Alebacken & Ahlafors IF

I Alebacken på vintern och på Sjövallen resten av året. Lindas engagemang sträcker sig året om och innefattar allt ifrån att tand om skidbacken till att grilla hamburgare vid AIF:s matcher.
Läs mer

Göran Tilly

Ålder: 64 år
Ale 90 IK

För drygt 30 år sedan var han med och grundade Ale 90. Sedan dess har engagemanget för föreningen och möjligheterna till motion varit intakt. På ideell basis tar han hand om allt ifrån motionsspåren till att utveckla Furulundsområdet.
Läs mer

 

Laddar

Vem skall vinna?

Tack för din röst
Du har redan röstat på den här omröstningen
Välj ett alternativ!