Café Torpet planerar för eventkvällar

TEXT: Jonas Andersson
17 februari 2023 kl. 09:01

MARIELUND. Vårens- och sommarens artistprogram på Café Torpet börjar ta form. Allt är inte spikat, men några artister är bokade. En nyhet för året är allsångskväll.

På trettonhelgen öppnade Café Torpet för säsongen. Sedan några veckor tillbaka är lunchserveringen igång, på fredagskvällarna erbjuds after work och på helgerna välkomnas såväl middagsgäster samt de som bara vill ta en fika.

– Riktigt roligt är att antalet förfrågningar om kalas och bröllopsfester bara blir fler och fler. Vi har redan haft ett par tillställningar, säger Nettan Johansen.

Sommarhalvåret utgör högsäsong för Café Torpet och det är då som eventkvällarna äger rum. Planeringen är i full gång och några pusselbitar har redan fallit på plats.

– Precis som tidigare år blir det en del musikaftnar på onsdagskvällarna, men vi kommer även att ha program på lördagar och även någon fredagskväll, förklarar Nettan.

Veteranerna i The Mule Skinner Band är först ut onsdagen den 17 maj. Andra helt klara event är No Tjafs, 30 juni och 9 september, Sommarkväll med David Carbe, Nanne Grönvall och Sonja Aldén 2 augusti, samt Streaplers 23 augusti.

– Vi har också bestämt oss för att köra en allsångskväll lördagen den 17 juni. Det är ett helt nytt grepp. Peter Linde är konferencier och har med sig Paul Paljett och Janne Lucas. Det blir tema schlager, avslöjar Johnny Hagberg.

Är det fler artister på gång?

– Ja, vi är överens med Lasse Stefanz. Återstår bara att fastställa ett datum. Publiken kommer att få uppleva detta dansband på ett sätt som de aldrig gjort tidigare, poängterar Nettan Johansen.

– Därutöver har vi några krokar ute på en del andra artister. Vi får se var vi landar, men ytterligare några programpunkter räknar vi med att få in, inflikar Johnny Hagberg.

När sker biljettsläpp?

– Den 20 februari till de eventkvällar som är helt spikade. Man kan gå in på vår hemsida eller via vår Facebook och där klicka sig vidare för att köpa biljetter.

TEXT:

Jonas Andersson

jonas@alekuriren.se