ALAFORS. Ahlafors Bryggerier är en årligen återkommande utställare.
För Ekomusslor blir det första gången.
På fredag invigs Passion för Mat i Eriksbergshallen, Göteborg.
Mat med identitet är temat för årets mässa. Ahlafors Bryggerier, som 20-årsjubilerar i år, kommer i vanlig ordning att finnas representerade.
– Årets höjdare! Det är Sveriges bästa matmässa som andas kvalitet rakt igenom, förklarar Christer ”Cralle” Sundberg.
– Här når vi en helt annan publik jämfört med exempelvis Öl- och whiskymässan. Det blir intensiva dagar, men det är det värt, säger Sundberg.
Patrik Johansson från Lödöse är nybliven delägare i Ekomusslor, som visar upp sig i Eriksbergshallen för första gången.
– Ett utmärkt tillfälle att sprida vårt varumärke till en bred publik. Vi kommer att erbjuda smakprover av våra förädlade musslor, bland annat chili/vitlök som blivit en storsäljare.
Ekomusslors försäljning sker till grossister i fiskhamnen. Göteborgsföretagets produkter går bland annat att finna hos fiskbilar och i dagligvaruhandelns delikatessavdelningar.
– Musslan är en nyttig, proteinrik, ekologisk och hållbar produkt. I vår monter delar vi ut recept och ger tips på hur man på ett enkelt sätt tillreder en anrättning med blåsmusslor som bas, säger Patrik Johansson.
Passion för Mat arrangeras 26-28 februari.