Vill du hänga med oss?

Alekuriren AB är mediabyrån med egen tidning. Varje vecka producerar vi lokaltidningen som når samtliga hushåll och företag i Ale och Lilla Edet kommun.

Lika stor är vår verksamhet som mediabyrå där vi servar våra kunder med allt inom reklam. Det handlar om att skapa kreativa original till både analoga och digitala mediekanaler. Vi hjälper våra kunder med nya moderna och mobilanpassade hemsidor. Vi stöttar upp med en gedigen kunskap inom social media och ser till att fler tjänar pengar på nätet. Rörlig bild blir ett allt mer attraktivt verktyg för att fånga betraktarens intresse och därför erbjuder vi hjälp även inom detta område. Fotografering av såväl produkter som personal sker både i vår egen studio och ute hos kund.

Våra två enskilt största kunder är friskvårdskedjan STC som finns på 35 platser i Sverige och Klädkällaren som för två år sedan öppnade ett attraktivt varuhus i Stora Viken, Bohus. Uppdragen ökar för varje vecka som går och därför behöver vi både bredda och fördjupa vår kompetens.

Alekuriren är således betydligt mycket mer än en lokaltidning. Idag jobbar åtta heltidsanställda i företaget. Medelåldern bland våra kreativa och grafiska formgivare är 28 år. Samtliga är innovativa och intresserade av att ta både sig själva och våra kunder till nya höjder med hjälp av den digitala tekniken.

Vi ser fram mot er ansökan senast 20 juni.

Ansökan skickas till perra@alekuriren.se