Av den tidigare pizzerian i Brandsbo finns knappt ett spår. Nol-York har förvisso pizza på menyn, men här finns också mängder av internationella rätter.
– Vi har försökt plocka fram det bästa från flera av världens alla hörn. Det ska vara spännande att läsa menyn, säger Alan.
Den ursprungliga planen var att öppna i maj, men renoveringen drog ut på tiden.
– Ja, allt tog betydligt längre tid än beräknat och sedan ville vi verkligen göra något extra med lokalen. Vi hoppas att det ska vara mödan värt. Vi vill verkligen att gästerna ska trivas här. Tanken med en lokalkrog är att du ska kunna gå hit flera gånger i veckan och äta för en rimlig peng, säger Eemad.
Det är inga nybörjare som ligger bakom satsningen. Eemed Ahmed och Alan Bizini har många år bakom sig i restaurangbranschen, men Nol-York blir deras första egna krog.
– Vi är båda boende i kommunen och har känt en längre tid att det verkligen saknas en krog, särskilt kvällstid, säger Alan. När tiden är mogen och kockarna varma i kläderna är tanken att även öppna för dagens lunch.
Förra onsdagen arrangerades en provsmakningskväll för VIP-inbjudna gäster.
– Det var kul att få testa några rätter och smaker. Responsen var god. Nu hoppas jag att vi ses igen på fredag och lördag, säger Alan.